bladblazers

Bedrijfsinformatie

TUINMACHINES BERGEIJK: UW SPECIALIST VOOR TUIN- EN PARKMACHINES & GEREEDSCHAP

Tuinmachines Bergeijk is onderdeel van Landbouwservice Jansen B.V. en heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van verkoop, onderhoud en het herstel van onder andere tuinmachines, tuingereedschap, heftrucks en apparaten voor tuin en park. Onze winkel is gevestigd aan de Waterlaat in Bergeijk.

Al ruim 35 jaar heeft Tuinmachines Bergeijk ervaring met de verkoop van tuin- en parkmachines van diverse merken voor professioneel en particulier gebruik. Ons assortiment bestaat uit producten van kwalitatief hoogstaande merken als Stiga en Ferris.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het geven van gepast advies op maat voor het gebruik en onderhoud van uw tuinmachines. Ook voor het (jaarlijkse) onderhoud of reparatie van uw machine bent u bij Tuinmachines Bergeijk op het juiste adres.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Stiga Gazonmaaiers
  • Ferris Zeroturnmaaiers
  • Shindaiwa heggenscharen, kettingzagen en bladblazers
  • Bosch elektrisch gereedschap
  • DiBo hogedrukreinigers en veegmachines
  • Canycom ruwterreinmaaiers

IJZERSTERKE SERVICE

Hoewel niet al onze producten van ijzer zijn gemaakt zijn, is onze service wél ijzersterk. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vak en weten waar ze het over hebben. Daardoor kunnen zij u voorzien van een ijzersterke service en een passend advies. Op meerdere manieren staan zij voor u klaar om u vooruit te helpen. Omdat wij van Tuinmachines Bergeijk klanttevredenheid hoog in vaandel hebben staan, doen wij er alles aan om de kwaliteit van de service te waarborgen.

Naast het adviseren en te woord staan van onze klanten, zijn onze medewerkers ook échte specialisten in de werkplaats. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van erkende merken. Dit zorgt ervoor dat wanneer uw apparaat mankementen vertoont, ons team in staat is om deze te verhelpen. Daarnaast verwelkomen de medewerkers van Tuinmachines Bergeijk klanten met een warme hand. De koffie staat altijd klaar! U kunt bij ons terecht voor adviezen en vragen, maar ook voor uitleg van onze apparaten. Onze medewerkers nemen de tijd voor u, tonen betrokkenheid en gaan samen met u op zoek naar passende producten. Wanneer we samen de passende producten voor u hebben gevonden, vinden we het belangrijk dat we ook ná de aankoop voor u klaarstaan. Heeft u eenmaal thuis toch nog een aantal vragen voor ons, kunt u ons altijd bellen en helpen we u waar we kunnen.

ONS TEAM

Volgens ons gaat het er dan ook om hoe je met het team erin staat om een klant vooruit te helpen. Als team verwachten we dan ook van elkaar dat iedereen de vragen en uitdagingen van klanten direct oppakt en een juiste oplossing biedt. Hierbij is het nemen van eigen beslissingen en de actie die erop volgt belangrijker dan afwachten. Op deze manier zoekt iedereen dan elke dag naar de meest optimale oplossing.

We hechten er veel waarde aan dat de mensen in ons team het leuk vinden wat ze doen. Als je dit namelijk met plezier doet, ga je de werkzaamheden snel beheersen en word je er ook goed in. Je zit dan ook lekker in je vel en dat straal je ook uit. Dit komt ook ten goede voor de samenwerking en de sfeer.