bladblazers

Showroom en werkplaats

Showroom

Tuinmachines Bergeijk beschikt over een showroom, waar u allerlei machines fysiek kunt bekijken en vergelijken. De showroom kan beschouwd worden als een winkel. U komt binnen, ziet verschillende soorten machines, maakt vergelijkingen en komt tot een keuze. Tijdens dit proces en uw bezoek aan onze showroom staan wij klaar om u te helpen waar nodig. Voor extra informatie, specificaties of andere zaken over de machines kunt u terecht bij onze medewerkers. Mocht u twijfels hebben over de juiste keuze, staan wij klaar om u eerlijk te adviseren in uw belang. Naast het adviseren en beantwoorden van vragen, zorgen wij ervoor dat de aankoop van uw nieuwe machine vlekkeloos verloopt. Wij streven naar een perfecte service voor onze klanten. 

Daarnaast kunt u ook Aspen Benzine bij ons verkrijgen.

Werkplaats

Naast een schitterende showroom is Tuinbouwservice Bergeijk in bezit van een grote werkplaats. Op deze werkplaats wordt hard gewerkt aan onderhoudsbeurten, maar ook aan reparaties. Mocht uw machine toe zijn aan een onderhoudsbeurt of als iets aan uw machine mankeert, kunt u bij ons terecht voor een betrouwbare service. Onze medewerkers van de werkplaats werken met veel toewijding en precisie. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat wij garant staan voor topkwaliteit.

 

Kwalitatief goed onderhoud verlengt de levensduur van uw machine. Zorg er daarom voor dat u op tijd aan afspraak maakt voor de onderhoudsbeurt. Naast het reguliere onderhoud, dient iedere machine jaarlijks gekeurd te worden. Dit zijn afspraken die gelden in de Nederlandse wet. Tuinmachines Bergeijk kan u machine voorzien van een Nederlandse of Belgische keuring.


Heb je vragen?

Bel gerust of kom langs in onze showroom!

 

Contact ons