bladblazers

Landbouwservice Bergeijk

Tuinmachines Bergeijk is onderdeel van Landbouwservice Bergeijk. Landbouwservice is een mechanisatiebedrijf met jarenlange ervaring op gebied van verkoop, onderhoud en herstel. Deze deskundigheid heeft betrekking op onder andere landbouwmachines, tractoren, apparaten en machines voor tuin en park, heftrucks, grondverzetmachines en veel meer.

New Holland, Lely, CHD, Stiga, Shindaiwa en Fuchs zijn merken waar Landbouwservice, onder meer, erkend dealer van is. Naast een breed aanbod in nieuwe machines, bieden wij ook een ruime keuze aan gebruikte machines. Via onze website streven wij ernaar om klanten, geïnteresseerden en relaties zo goed mogelijk in hun wens te voorzien. Mocht u nochtans vragen of opmerkingen hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!

COMPLEET INGERICHTE SERVICEWAGENS

Onze buitendienstmonteurs beschikken over een compleet ingerichte servicewagen, met een groot assortiment aan onderdelen. Door middel van uitleesapparatuur kunnen storingen snel getraceerd en verholpen worden, evenals het wijzigen van instellingen. Mocht een storing niet eenvoudig op te lossen zijn, stellen wij u een vervangende machine beschikbaar. Wanneer een reparatie ter plekke niet uitvoerbaar is, verzorgen wij het vervoer van uw machine naar onze werkplaats. Op deze manier kan de machine alsnog gerepareerd worden.

OPHAAL EN BEZORGSERVICE:

Voor reparatie of onderhoud halen wij uw machines op. Deze worden ook weer terug bezorgd. Met onze vrachtwagen en aanhangwagens kunnen we bijna alle soorten machines vervoeren.

Wil je door ons iets laten transporteren? Neem dan gerust contact met ons op.


Heb je vragen?

Bel gerust of kom langs in onze showroom!

 

Contact ons